Alles over VC Peelpush

Fysiotherapie

Medische begeleiding bij VC Peelpush
Een reden om te sporten is ontspanning en behouden of uitbouwen van de algemene gezondheid.
Gedurende het sporten bestaat er de kans dat er blessures ontstaan.
VC Peelpush is zich hier van bewust en heeft hier op ingespeeld door op medisch gebied afspraken te maken  voor al haar leden, zodat bij blessures, diagnostiek en behandeling snel en met goede kwaliteit geboden kan worden.

Samenwerking
VC Peelpush heeft sinds het seizoen 2018-2019 een samenwerking met Fysio & Sport in de vorm van Clubsupport.
Fysio & Sport is een praktijk in Meijel en Neerkant die onder andere gespecialiseerd is in behandelen van sportblessures en het uitvoeren van orthopedische revalidatie.
Clubsupport richt zich op educatie, preventie, blessurebegeleiding en -behandeling en heeft als doel de sportmedische begeleiding bij VC Peelpush  te optimaliseren.

Inloopspreekuur
Om de sportmedische begeleiding te optimaliseren voor alle leden van VC Peelpush is een inloopspreekuur in het leven geroepen bij VC  Peelpush in de Körref.
Alle leden van VC Peelpush kunnen hier snel en vakkundig beoordeeld worden door een Sportfysiotherapeut middels een screening. Zodoende kan een individueel advies of aangepaste begeleiding plaatsvinden.
Indien fysiotherapeutische zorg geïndiceerd is zal dit in overleg plaats gaan vinden. Vergoeding hiervoor zal regulier via de (aanvullende) zorgverzekering van de sporter verlopen.

Tijden van het inloopspreekuur  in de Körref zijn:
Donderdag 19.00-20.00

Het spreekuur op de club vindt plaats in  de EHBO ruimte

Mocht  u een directe een afspraak willen maken dan kunt u met volgende telefoonnumer :  085 487 5910 de praktijk van Fysio & Sport contact opnemen.

Nevenactiviteiten

Naast de reguliere (sport) fysiotherapie en revalidatie kan men ook gebruik maken van het netwerk van Fysio & Sport.

Voor vragen ten aanzien van medische begeleiding binnen VC Peelpush kunt u contact opnemen met William van der Heijden.

Ziektekosten verzekering

Het is van belang en aan te bevelen dat VC Peelpush leden een dusdanige ziektekostenverzekering hebben die voldoende dekking geeft voor fysiotherapie.