Peelpush sluit jaar winnend af en neemt alle punten mee naar Meijel

Zaterdag 18 december stond de uitwedstrijd tegen Dynamo Apeldoorn op het programma. Het eerste fluitsignaal klonk om 19:00 en ook Mark Rutte trapte zijn persconferentie af. Gelukkig voor ons mogen we blijven sporten, helaas zonder publiek maar we hopen jullie allemaal snel weer op de tribunes te zien.

De eerste set begonnen we erg sterk met twee serve series en konden we al snel de 6-1 op het scorebord laten noteren.  Dynamo kwam echter goed terug en er moest hard gevochten worden voor elk punt. Op 21-21 kwam onze Loes aan serve. Dynamo had hier geen antwoord op en Loes serveerde de set voor ons binnen. Loes bedankt!

De tweede set was vanaf het begin erg spannend. Beide teams streden voor elk punt, wat resulteerde in lange rally’s. De “bigpoints”  gingen we met een kleine voorsprong in (20-21) maar gelukkig kwam onze Loes op 21-22 weer aan serve en serveerde zij opnieuw de set uit. Loes nogmaals bedankt!!

Het vieren van de eerste twee sets duurde echter niet heel lang. In de derde set keken we al snel tegen een achterstand aan van 5-2. Doordat we zelf meer fouten gingen maken en Dynamo goed bleef spelen was het moeilijk om de aansluiting te vinden. De gehele set bleven we achter de feiten aanlopen en verloren we helaas met 25-21.

Met een 2-1 voorsprong in sets gingen we de vierde set in. Zoals altijd wilde we natuurlijk de volle punten mee terug naar Meijel nemen, we wisten dat Dynamo ze niet cadeau ging doen en moesten dus gaan vechten voor elk punt. Met een 10-15 voorsprong gingen we richting de “bigpoint” echter kwam Dynamo met een sterke serve serie terug. Het einde van de set verliep opnieuw erg spannend met 24-23 had Dynamo het eerste setpunt in handen. Echter sloeg Annette de bal recht door het blok van Dynamo en serveerde ze hierna ook nog een mooie ace. De rollen waren omgedraaid 24-25 stond op het scorebord wat betekende matchpoint voor ons. Dynamo maakte een netfout wat ervoor zorgde dat we de set met 24-26 binnen sleepten en dus de volledige 3 punten mee naar Meijel namen.

Voor ons was dit de laatste wedstrijd van dit jaar. Zaterdag 8 januari staat voor ons de eerste wedstrijd van 2022 gepland tegen Set Up’65. Om 20:00 zal het eerste fluitsignaal klinken in Ootmarsum. We wensen jullie allemaal fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

We hopen dat jullie vanaf januari weer allemaal onze wedstrijden volgen via de livestream en hopen jullie weer snel in een volle Körref te zien.

foto: Rudy Biekart

Meest recente berichten

Nieuws Categorien