D2 sluit seizoen af met een spannende 5-setter

Afgelopen zaterdag stond voor de meiden van Peelpush de laatste reguliere competitiewedstrijd op het programma. Om 18:00 kwam Vives D1 op bezoek. Gezien de stand zou dit een spannende wedstrijd worden.

In set 1 neemt Vives het voortouw en loopt Peelpush achter de feiten aan. Fenne tikt een slim balletje, wat ervoor zorgt dat het 18-23 staat, maar helaas pakt Vives de eerste set met 23-25.

Set 2 gaat gelijk op. Mirna scoort een mooie bal door het midden, wat een stand van 10-11 op het bord zet. We weten de voorsprong te behouden tot 22-21, maar helaas trekt Vives aan het langste eind en wint het ook set 2 met 23-25.

De derde set start Peelpush beter en neemt het, dankzij een mooie bal van Sanne, een voorsprong van 13-8. Deze voorsprong wordt behouden. Pim scoort op setpoint een slimme bal via de handen, set 3 gaat met 25-21 naar Peelpush.

Dankzij een mooie bal van Pim, waar een mooie verdedigende actie van Lieke aan vooraf gaat, staat het 17-13 voor ons. Een comfortabele voorsprong zou je zeggen, maar weer weet Vives goed terug te komen. Gelukkig weten we de laatste puntjes te scoren en winnen we de vierde set met 29-27.

De allesbeslissende vijfde set wordt goed gestart en gaat gelijk op. Fenne mag het achtste punt voor ons op het scorebord zetten, maar helaas is dat net niet genoeg. Vives weet makkelijker te scoren en wint set 5 met 9-15.

Voor de meiden van Peelpush is het nu afwachten wat concurrent Vives doet in de strijd om een plekje voor de PD wedstrijden. #VAMOS

Meest recente berichten

Nieuws Categorien