Sporthal De Körref tijdelijk weer op slot

Naar aanleiding van de harde lockdown die zaterdagavond 18 december 2021 is aangekondigd door de overheid, is het helaas voor de breedtesport niet meer toegestaan om te sporten in Sporthal De Körref tot in ieder geval 14 januari 2022.

Dit betekent dat alle trainingen en wedstrijden (met uitzondering van de Eredivisie) die in deze periode vallen niet doorgaan. De voorronde van Volleybaldirect Open (NOJK) is onlangs door de Nevobo al verplaatst naar 26 februari 2022.

Dit is uiteraard ontzettend teleurstellend, want we willen allemaal niets liever dan gewoon lekker volleyballen! Laten we hopen dat dit na 14 januari weer mogelijk is. Voor de komende periode bekijken we momenteel of we iets kunnen bieden/organiseren in de vorm van ‘simpele coronaproof activiteiten’, zodat we toch het verenigingsgevoel levend kunnen houden. Denk bijvoorbeeld aan een online quiz of in kleine groepjes een ‘frisse neus’ halen. Heb je leuke ideeën hiervoor of zou hierin iets willen betekenen? Laat het ons weten!

Voor nu wensen wij iedereen fijne feestdagen en een bovenal gezond 2022! Hopelijk zien we ons in het nieuwe jaar snel weer in Sporthal De Körref Meijel.

Bestuur VC Peelpush

Meest recente berichten

Nieuws Categorien