Geen pepernoten punten voor Dames 1

Dit weekend startte voor Peelpush de eerste bekerronde tegen FAST. Na aanmoediging van Sinterklaas en Zwarte Piet, wist Peelpush wat hun te doen stond! Winnen en die pepernoten punten mee naar Meijel nemen. Het fluitsignaal ging af om 15.30 en met de starting 6 (7) Eke, Claire, Suzanne, Jody, Celine, Manouk en Anouk begon Peelpush aan de wedstrijd.

De eerste set begon al meteen moeizaam, veel foutjes aan de kant van Peelpush en ze kwamen meteen op achterstand. Er werd al vroeg een nodige timeout aangevraagd.
FAST kon gemakkelijk scoren en Peelpush had daar veel meer moeite mee. Ook lukte het de meiden van Peelpush niet om elkaars foutjes op te lossen. De set ging verloren met 18-25.

De tweede set had ongeveer hetzelfde verloop als de eerste set, er werden enkele mooie punten gemaakt, maar het was zeker niet genoeg. Via een dubbele wissel met Lieke en Lotte plus een versterking in de pass met Emma leek er nog even wat meer energie in het team te komen, maar helaas. Ook deze set ging verloren met 18-25.

Ook in de derde set wisten de meiden het spel niet om te draaien. Via een stand van 10-10 en wat time outs kwam Peelpush op een 10-18 achterstand te staan en verloor de set met 15-25. en daarmee ook de wedstrijd met 3-0. Erg balen. Er zat te weinig pit in het team, de energie en de vechtlust was niet genoeg om het verschil te maken. Voor Peelpush was dit het eind van het beker programma.

Morgen traint Peelpush weer in de eigen Körref en gaan ze weer hard aan de slag om er zondag weer met z’n allen te staan tegen Set-up’65. Om 17.00 uur wordt er in Ootmarsum gespeeld. Jullie support is zeker welkom, tot dan!

Meest recente berichten

Nieuws Categorien