Peelpush D2 verliest in Roosendaal

Na heel wat leuke verslagen van Patrick, is het nu onze beurt om ze zelf te schrijven! Patrick, heel erg bedankt voor de trouwe support en de verslagen!

Een lang autoritje voor de boeg, dit keer was het gepromoveerde Roosendaal de tegenstander. Na een kleinigheidje voor beide scheidsrechters (het is immers de week van de scheidsrechter) kon de wedstrijd beginnen!

Peelpush begint de wedstrijd goed en pakt meteen een 0-3 voorsprong door mooie passes die goed worden afgemaakt aan het net door Fenne. Aan de zijlijn is iedereen ook goed te horen en wordt er ook een feestje gebouwd, want Peelpush weet de voorsprong te behouden. Ze weten het nog even spannend te maken door Roosendaal terug te laten komen, maar Peelpush trekt aan het langste eind; Renske blockt een aanval af en zo wint Peelpush de eerste set met 20-25.

De tweede set gaat lang gelijk op. We weten bij te blijven door een aantal kill blocks en een paar mooie klappen, maar Peelpush begint het steeds moeilijker te krijgen met het sterk passende Roosendaal. De goede pass van de tegenstander wordt goed benut en zorgt voor een stand van 23-21 in het voordeel van de Brabanders. We weten ons terug te knokken tot een gelijke stand van 23-23, maar helaas is Roosendaal sterker in de big points en gaat de 2e set met 26-24 naar hen.

Koppies omhoog, eigen foutjes eruit en knallen in set 3. Peelpush kijkt helaas al vrij snel tegen een achterstand aan. Wederom weten ze terug te komen en gaat het weer lang gelijk op. Tijd voor de big points. Door een stevig muurtje weten we de stand gelijk te trekken naar 23-23, maar weer is het Roosendaal dat aan het langste eind trekt; een net iets te scherpe pass wordt meteen afgestraft door de midden van Roosendaal, helaas gaat ook deze set met 25-23 naar de meiden uit Brabant.

Peelpush is erop gebrand om er een 5e set uit te slepen. Een sterk begin zorgt voor een comfortabele voorsprong, maar toch weet Roosendaal zich goed terug te knokken. Vanaf nu is het stuivertje wisselen; om en om worden er fraaie punten gescoord, wat zorgt voor een enorm spannend einde van de 4e set. De spanning is overal te merken; langs de kant, in het veld en zelfs op de tribune. Uiteindelijk is het Roosendaal dat het hoofd koel weet te houden. Met een block beslissen ze de set en zo ook de wedstrijd. Met een eindstand van 25-23 in de 4e set stappen de meiden uit Meijel helaas met een 3-1 verlies van het veld.

Volgende week staat er een wedstrijd in en tegen Dordrecht op de planning, op naar zaterdag! #VAMOS