Peelpush D1 pakt één set in Utrecht

Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen VV Utrecht op het programma. We beginnen vol goede moed aan de wedstrijd, maar kijken ondanks dat al snel tegen een 8-5 achterstand aan. We weten ondanks dat toch wat puntjes te sprokkelen, maar door de de goede verdediging loopt Utrecht uit naar een stand van 16-10. Uiteindelijk wint Utrecht de 1e set met 25-15.

De 2e set starten we beter. We weten goed bij te blijven en komen gelijk op een stand van 8-8. Helaas weten we dit niet door te zetten en komen we op een 16-10 achterstand. Uiteindelijk verliezen we de set met 25-16.

Alles geven in de derde set dan maar. We beginnen goed aan de derde set en komen zelfs op een 8-5 voorsprong. Helaas verliezen we die voorsprong en komen we op een achterstand van 16-12. Met hulp van de Limburgse plaatjes die de DJ draaide weten we ons te herpakken en door onder andere een goede service serie weten we uiteindelijk een spannende 3e set te winnen met 26-24.

Ons goede niveau van de derde set weten we helaas niet vast te houden in de 4e set en we kijken al snel tegen een 16-10 achterstand aan. Door een aantal mooie aanvallen weten we nog dichtbij te komen tot 21-17, maar helaas wint Utrecht de 4e set met 25-20.

Een 3-1 verlies dus helaas. Komende zondag spelen we de Limburgse derby tegen SOMAS/Activia in onze eigen Körref. Dat belooft een spannende pot te worden, dus we kunnen alle support gebruiken. Hopelijk tot dan in de Körref!