Heren 1 wint niet van Tilburg

Onze laatste wedstrijd die we op zondag gingen spelen verliep zoals gewoonlijk met een goede voorbereiding. De bal tot vocht ratio was uber hoog en ging goed naar binnen. Na de warming up en nog een mooie serve onder het net door van onze nummer 1 gingen we van start met de 1ste set.

Set 1 ging niet zoals verwacht en stonden meteen een paar punten achter. Gedurende deze set liepen we achter de feiten aan en we mistte wat lef. Zo eindigde de set al vrij snel in een 19-25 voor Tilburg.

In set 2 gingen we na een stevige pep talk vol energie weer het veld in dachten we….. . Helaas vielen we terug in hetzelfde ritme en liepen we snel weer tegen een achterstand aan. Maar ook nu konden we er niks meer tegen inbrengen en verloren ook deze set met 21-25.

Toen kwamen we aan bij set 3 waren Bram en Bram opgetrommeld om ervoor te zorgen dat we niet compleet van de baan werden geveegd. We begonnen wederom vol energie en dat sloeg deze keer wel aan. We gingen ons eigen spelletje spelen en dat was ook de zien aan de stand. We liepen steeds een paar puntjes uit tot we bij de 20 kwamen. Wat slordige balletjes verder en het kwam aan op 26-25. Een serve van Jip, verdediging van Bas en aanval van Bram zorgde voor het binnen halen van de set.

Aangekomen bij set 4 pakte we onze drive door en liepen een paar puntjes uit. Na wat discussie over de 281736ste bal die de scheids wel of juist niet had gezien kwam Tilburg weer terug tot het aankwam op een verlenging van set 4. Deze verlenging duurde tot 26-28 en zo pakte Tilburg 3 punten terug na een soortgelijke wedstrijd bij Tilburg zelf.

Als je nou zin hebt om volgende week te komen kijken. Ik zou alvast een hoteltje boeken want als we klaar zijn is het al lang bed tijd. Om 20:30 tegen VCN in Capelle.