Heren 1 verliest van Rijswijk

De favoriete mannen uit de zaal mochten deze week weer eens aantreden in eigen huis en weliswaar tegen de mannen van Inter Rijswijk heren 1. Een geduchte tegenstander waar we afgelopen seizoen al 2 mooie vijf setters tegen gespeeld hebben. Wat resulteerde in een mooi verdeelde 1-1 winst-verliesratio.

Na ons lieftallige heren 2 een beetje te hebben aangemoedigd en de grootste netfout allertijde te hebben meegemaakt konden we na het opbouwen aanschuiven bij de soep.

De soep was weer hemels gemaakt al merkte de kenners dat de vocht tot balratio gewijzigd was. Of was je gewoon een keer te laat met op scheppen Oomen? Na een gedetailleerd analyse die welgeteld 5 min duurde konden we aan de warming up beginnen.

De eerste set begon niet al te best voor de meijelse mannen. Al heel snel bleek dat zeggen dat je scherp bent niet hetzelfde is als daadwerkelijk scherp zijn. Zonder veel moeite wisten we ons zelf de 2de set in te helpen met een set stand van 17-25 in het voordeel van de mannen uit Rijswijk.

Na wat peptalks hebben we ons in set 2 herpakt. Ballen die we eerst niet hadden verdedigingden we nu wel en ballen die niet scoorde scoorde nu wel. Maar inter rijswijk liet het gas niet los. Ze vochten net zo hard terug en dit resulteerde in een pijnlijke 25-27 in voordeel van de gasten. 0-2

De derde set starte goed met een Killblock en ace van meijelse kant maar naarmate de set voort ging bleek dat de mannen uit Meijel aan het kortste eind gingen trekken. Inter Rijswijk won ook deze set met 19-25 en daarmee de wedstrijd.

Na een korte bespreking waarin we onze mentale staat konden opkrikken gingen we ons voorbereiden op de volgende tegenstander. Biercantus

Hier zal ik minder woorden aan vuil maken. Sommige eindigde de avond als winnaars sommige als zwaar verliezers. Er gaat in de gangen rond dat sommige hun eerst kus hebben gehad en de dag erop hun eerste kater. Sommige hebben barkrukken omver gelopen en sommige een ±15 bier erin en ui… gewerkt.

De laatste 2 wedstrijden van dit seizoen zijn gespeeld waarin we wonnen en verloren. In het nieuwe jaar zien we jullie weer dus alvast een fijne kerst gewenst en een gelukkig nieuwjaar