Heren 1 verliest in Den Dungen

Op de regenachtige zaterdag mochten we op bezoek bij de mannen van Donki Sjot in Den Dungen. Na de korte busreis kwamen we aan in het klamme halletje en mochten we ons op het achterste veld klaar gaan maken voor de wedstrijd. 

In set 1 werden we serverend compleet overrompeld. De topspin services van de mannen van Donki Sjot vlogen ons om de oren. Ook kwamen we er zelf aanvallend niet doorheen terwijl bij de Dungense mannen alles leek te lukken. Een duidelijke setstand met 25-13.

Het begin van set 2 verschilde niet veel van set 1 en de mannen van Donki Sjot lieten het servicekanon niet stoppen met draaien. Na een time-out van Johan waar even stevig geadresseerd werd dat er wat moest veranderen, kwamen we terug in de set. Helaas trokken we aan het korte end en verloren we de set met 27-25.

In set 3 lieten we met vlagen wat van ons normale spel zien. Donki Sjot serveerde wat vaker een balletje fout, verdedigend haalden we wat balletjes van de grond en er werd af en toe een combinatie gelopen. Het begon weer ergens op te lijken en we haalden de set binnen met 21-25.

De mannen van Donki Sjot begonnen in set 4 weer erg gedreven.  Het servicekanon werd weer gerepareerd en ze pakten controle over de set. We bleven aanklampen tot 24-24, waarna een service ace en een bal in het blok van ons een einde maakte aan de wedstrijd. Setstand 26-24.

Al met al voor ons een frustrerende dag. Een dag die wellicht gejinxt was door ons stukje in de krant “Peelpush weet niet meer wat verliezen is”, maar dat zal speculatie blijven ;). 

Ik hoop jullie allemaal zondag weer te zien om 15:30 tegen Spaarnestad voor onze redemption arc!

‘Eén voor allen, allen voor één!’

Bram “Grievahh”

Meest recente berichten

Nieuws Categorien