Winst voor D2 waar je UUUU tegen zegt

Zaterdag stond er om 18:00 voor de meiden van Peelpush een thuiswedstrijd op het programma tegen VV Utrecht dames 2. De afgelopen 4 wedstrijd wist Peelpush allemaal te winnen, vandaag gingen ze voor 5 op een rij.

De eerste set is Peelpush zoekende en weet het de ballen moeilijk op de grond te krijgen. Een lange rally wordt na hard werken gewonnen door ons, maar Utrecht blijft scoren en loopt al snel uit naar een voorsprong van 9-15. Peelpush weet deze set niet meer aan te haken en verliest de eerste set met 15-25.

Set 2 wordt door het team uit Meijel scherper gestart. Mede dankzij een goede service van Lette en een mooie aanval van Sanne pakken we een voorsprong van 16-9. Peelpush tikt als eerste de 20 aan. Renske slaat een heerlijke bal binnen waardoor we op setpoint komen. We geven nog een puntje weg, maar uiteindelijk weten we de 2e set met 25-18 te winnen.

Ook in set 3 neemt Peelpush al snel de leiding en komt het, door een slim balletje van Pim, op 6-4 voorsprong. Door mooie ballen van Lieke in het achterveld en Sil die de aanvalsters goed bedient, wordt de voorsprong dankzij mooie klappers vergroot naar 19-14. Inmiddels staat ook Fenne in het veld die op haar beurt met een loeiharde knal de derde set binnen slaat. We winnen met 25-17.

In set 4 heeft Utrecht het weer lastig met de tegenstander, misschien doordat Yannah haar debuut op het midden maakt, wie weet… Peelpush scoort makkelijker en loopt uit. In een lange rally waarin alle 6 de meiden aan Meijelse kant hun steentje bijdragen, is het Renske die met een mooie pipe-aanval de rally beslist; 9-7 in het voordeel van Peelpush. Een mooie bal van Mirna door het midden zorgt voor een stand van 22-16, Peelpush mag gaan aftellen naar winst nummer 5 op rij. Een mooie aanval wordt binnen geslagen, en zo weet Peelpush de vierde set met 25-19 ook te winnen.

Een lekkere 3-1 overwinning op Utrecht betekent dat de meiden van Peelpush weer mogen tokken. Volgende week staat er een uitwedstrijd tegen Halley D1 op het programma, we hopen jullie dan weer te zien. #VAMOS