Eerste overwinning voor Peelpush dames 1!

Zondag 5 november stond de Limburgse derby tegen Somas Activia op het programma. De eerste set begon gelijk op, maar al snel liepen we tegen een achterstand aan. Met name door veel onnodige fouten gingen de eerste set naar Activia met 19-25.

De tweede set verliep redelijk hetzelfde alleen waren dit keer de rollen omgedraaid. Met name door een goeie service serie van Heleen ging de tweede set naar Peelpush met 25-19.
In de derde set kwam de pass redelijk onder druk te staan. Daarnaast waren er veel service fouten door beide teams. Activia trok deze set aan het langste eind en won de set met 20-25.

In de vierde set waren de service fouten minder aan onze kant, terwijl activia deze wel bleef maken. Door goede verdedigend werk, mooie aanvallen van Nina en een mooi blok van Laura ging de 4e set naar ons met 25-18.

De 5e en beslissende set ging erg gelijk op. Op een stand van 8-7 voor Peelpush was het tijd voor de kantwissel. Op een stand van 14-14 kreeg activia de voorsprong en daarmee het eerste matchpoint. De stand kwam weer gelijk te staan en met een goede aanval van ons en een uitgeslagen bal van Activia, trokken wij aan het langste eind. Met een stand van 3-2 wonnen we de wedstrijd! Volgende week spelen we tegen de koploper van de Eredivisie, zaterdag om 19:00 in en tegen Zwolle.