Dames 1 vs Apollo 8

12-11-2022Vandaag mogen we eindelijk weer thuis spelen in de Körref.Set 1:Na een paar verre uitwedstrijden te hebben gehad hadden we wel weer zin om thuis te spelen voor ons eigen publiek. De eerste set begint wat moeizaam mede door de hoge aanvalsdruk van Apollo wat lijdt tot een kleine achterstand van 10-12.Beide teams zijn aan het strijden voor elk punt en er worden lange rallys gemaakt en Peelpush vecht terug in de wedstrijd 19-22. Het is toch Apollo die de eerste set binnen sleept met 21-25.Set 2:Deze set zijn er meteen lange rallys en hoge aanvalsdruk van beide kanten maar Peelpush maakt toch een voorsprong 14-8. Door wat eigen foutjes weet Apollo terug te komen tot 15-15.Apollo weet weer tot hun eigen spel te komen en Peelpush weet de voorsprong niet te behouden wat leidt tot een achterstand van 20-22. Helaas ondanks de voorsprong weet Peelpush deze set niet binnen te slepen 20-25.Set 3:Het begin van de set gaat gelijk op en net als in set 2 is Peelpush goed van start met een kleine voorsprong van 9-7. Ja ja de vechtlust zit erin bij Peelpush en houden de voorsprong vast 15-11. De strijd is nog niet gestreden en Peelpush is vast beraden deze set te pakken en staan voor met 19-17. Maar helaas mocht het niet baten en gaat ook deze set naar Apollo met 23-25.Aanstaande donderdag 17 november spelen wij weer thuis en deze keer tegen Eurosped om 20.00 in de Körref.