Dames 1 verliest binnen een uur van VC Sneek

Zaterdag 1 februari stond de wedstrijd Sneek – Peelpush op het programma. De reis naar het hoge noorden startte natuurlijk al vroeg. Een lange rit en ineens… was daar de auto pech. De auto met Wilfred, Lotte, Manouk en Jody stond langs de weg met een kapotte distributieriem. Ze stonden op een gevaarlijke plek dus de ANWB was binnen een kwartiertje al ter plaatsen.

Het volgende probleem was… alle spelers op tijd in Sneek krijgen. Het busjes was al bijna in Sneek en hier pasten geen extra spelers meer bij. Gelukkig waren Suzanne en Laura al in Sneek. Suzanne is in de auto gestapt en 40 minuten richting het zuiden gereden. Snel de spelers ingeladen en terug naar Sneek. De ANWB was zelfs zo attent om met ons mee te rijden om alle spullen en spelers daar te krijgen. Complimenten voor de gezellige ANWB medewerker!

Snel haasten en gelukkig was iedereen net op tijd in de zaal voor de warming-up. De warming-up verliep goed en Sneek draaide zelfs carnavalsmuziek. Tijd om te beginnen en te knallen!

Dit liep helaas anders en we lieten een nieuw dieptepunt zien. Eerste set 25-12, tweede set 25- 23 en de laatste set 25-11, zoals de setstanden al doen vermoeden hadden we weinig in te brengen. Op alle facetten kwamen we te kort. Er was gelukkig soms een leuke opleving, maar de kans op winnen is er niet geweest. Binnen een uurtje waren we van het veld geslagen.

We halen helaas niet het niveau wat we zouden willen, maar we geven niet op en blijven gewoon door trainen. Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen! Hup Peelpush!!

Teleurstellende wedstrijd en toen kwam er nog een groot probleem. De terugweg zonder auto…

Meest recente berichten

Nieuws Categorien