D2 mag tokken in Barneveldse kippenhok

Na 3 overwinningen op rij stond er voor de meiden van Peelpush een uitwedstrijd tegen SSS uit Barneveld op het programma, om 17:00 klonk het eerste fluitsignaal.

De eerste set begint Peelpush sterk en pakken ze een voorsprong van 5-10, dankzij een harde klap van Renske, waar een mooie pass van Fenne en een goede set van Sil aan vooraf gaan. Het team uit Meijel weet er vrolijk op door te scoren en bouwt de voorsprong verder uit naar 14-21, waarna ze de eerste set weten te winnen met 18-25.

De tweede set zijn het de meiden uit Barneveld die wat scherper beginnen. Door een goede service van Lette weten we de stand iets terug te trekken naar 5-8, maar Peelpush blijft de hele set tegen een achterstand aankijken, met als gevolg het verlies in de tweede set. Hij gaat met 25-19 naar SSS.

In de derde set zijn de verhoudingen weer omgedraaid en weet Peelpush de meiden uit Barneveld de hele set op een achterstand te houden. Goed werk aan de Meijelse kant wordt beloond met een puntje, waardoor we met 12-16 voor staan. We gaan als eerste de big points in en weten de tegenstander netjes achter ons te houden. Set 3 is met een stand van 19-25 voor ons.

Set 4 start SSS scherper en weet langzaam een voorsprong uit te bouwen. Renske serveert ons nog een paar puntjes dichterbij, maar SSS pakt een voorsprong van 7-12 en weet dat de hele set vol te houden. SSS gaat er met de winst in de vierde set vandoor (25-19), en komt er dus een allesbeslissende 5e set.

Die 5e set wordt door Peelpush sterk gestart. Een lekkere knaller door het midden zorgt ervoor dat we de kantwissel ingaan met een 5-8 voorsprong. De thuisploeg krijgt nog even wat steun van het publiek, maar Peelpush trekt aan het langste eind en wint de 5e set met 8-15.

Na de lange autorit naar Barneveld mogen we het volgende week om 18:00 opnemen in De Körref tegen VV Utrecht. Hopelijk zien we jullie daar en kunnen we de winning streak voortzetten. #VAMOS