Nieuwe teamindeling CMV 2e helft seizoen 2019-2020

De eerste helft van het seizoen is bijna afgelopen en daarom zijn wij al weken achter de schermen bezig om de zaken voor de volgende helft van het seizoen op orde te maken. Een belangrijk punt is natuurlijk de teamindeling.

Deze teamindeling gaat in vanaf januari. De activiteiten en toernooitjes die hiervoor plaatsvinden worden allemaal nog in de oude samenstelling gespeeld.

Er staan nog een aantal vraagtekens bij coaches van teams. Daphne zal hier nog contact voor op gaan nemen met desbetreffende personen.

Ondanks dat we weloverwogen te werk gaan, kan het gebeuren dat er vragen ontstaan na het zien van de teamindeling. We kunnen gemaakte keuzes toelichten. Om teleurstellingen te voorkomen melden we daarom graag vooraf dat reacties op vragen beantwoord zullen worden in de vorm van een schriftelijke of mondelinge toelichting in plaats van dat het zal gaan om het plaatsen in een ander team. Bij Peelpush heerst er een hele goede sfeer, zijn leden en ouders betrokken en zijn we op en langs de velden sportief in de reacties naar elkaar, scheidsrechter en tegenstander. Ook in eventuele reacties vragen we van ouders en leden dezelfde houding.

Tot slot willen we iedereen verzoeken om eventuele vragen/opmerkingen over de teamindelingen niet bij trainers en/of coaches neer te leggen. Wij zijn verantwoordelijk voor de indeling die is gemaakt. De trainers en coaches zijn hierbij betrokken geweest en dragen geen eindverantwoordelijkheid.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande toelichting of naar aanleiding van de teamindeling vragen hebben, dan kun je die mailen naar tcjeugd@peelpush.nl.

 

Hartelijke groet,
Angelique Willems
Rikus Leenders
Peter Janssen
Daphne Verstappen
Lion Stammen

 

Teamindeling 2e Helft Seizoen 2019

Meest recente berichten

Nieuws Categorien