Volledige competitie tijdelijk stil gelegd

Als gevolg van de coronamaatregelen van 13 oktober worden alle competities, inclusief de Eredivisie- en jeugdcompetities, per 14 oktober 22.00 uur stilgelegd. Jeugd t/m 17 jaar mag wel blijven trainen

Tijdens de persconferentie op dinsdag 13 oktober werden er aanvullende maatregelen afgekondigd door premier Rutte en minister De Jonge om het coronavirus de kop in te drukken. Dit heeft gevolgen voor het volleybal: 

  1. Alle competities, inclusief de Eredivisie en jeugdcompetities, worden stilgelegd.
  2. Voor 18 jaar en ouder geldt dat trainingen uitsluitend zijn toegestaan met een maximale groepsgrootte van 4 personen (inclusief trainer, indien trainer binnen het veld aanwezig is. Als de trainer buiten het veld instructies geeft, telt deze niet mee) met continue inachtneming van de 1,5 meter afstandsregel. Nevobo adviseert de maximale groepsgrootte van 4 personen per heel volleybalveld toe te passen. Dit hangt uiteraard samen met de trainingsvormen die je kiest.
  3. Jeugdteams tot 18 jaar mogen gewoon blijven trainen. Wedstrijden onderling met teams van de eigen club zijn toegestaan

De maatregelen gelden per woensdag 14 oktober 22.00 uur voor ten minste 4 weken. 

Bron: www.nevobo.nl

Het volledig nieuwsbericht is hier terug te lezen.

Peelpush onderzoekt op dit moment de mogelijkheden voor leden boven de 18 jaar om wellicht te kunnen trainen volgens de regels en hoe dit dan georganiseerd kan worden.

Meest recente berichten

Nieuws Categorien