Winst op Utrecht en door naar kampioenspoule

Een uur en 6 minuten, in dit tijdsbestek wist peelpush dames 1 de winst zonder set verlies naar zich toe te trekken.
Dinsdagavond om 20.30u stond de inhaalwedstrijd tegen VVUtrecht op de planning. We moesten duidelijk nog even wennen aan het feit dat we zo laat op de dinsdagavond een wedstrijd speelden. Waar de een nog op zijn laptop de laatste dingen voor werk moest doen vergat de ander haar volleybalschoenen. Kortom tijd om onszelf op scherp te zetten en AAN te staan.De wedstrijd begon met een valse start waardoor we al snel tegen een 4-8 achterstand aankeken. Tot het moment dat Celine aan service kwam en daarmee Utrecht flink onder druk wist te zetten. Hier werd vertrouwen uit getankt en vanaf dat moment begon het te lopen. De blokkering zat goed en er werd weer verdedigd als vanouds. De eerste set ging dan ook met 25-15 naar Peelpush. De stijgende lijn werd doorgezet in set 2 waar we al snel een gat wisten te slaan naar 16-6, deze set werd dan ook niet meer uit handen gegeven en zo ging set 2 redelijk eenvoudig met 25-10 naar Peelpush.In de uitwedstrijd in Utrecht werd een 0-2 voorsprong nog uit handen gegeven en verloren we uiteindelijk met 3-2. Tijd om iets recht te zetten en er nu met de volle winst vandoor te gaan. Waar we de hele wedstrijd een stabiele pass hadden kwamen we nu toch zelf even onder druk te staan. Koppen bij elkaar en punt voor punt gaan spelen. De gaten werden weer in de vloer geslagen en met een voorsprong van 21-13 gaan we de bigpoints in. Dit bleek nog een lastig klusje te zijn want Utrecht komt nog bij tot 24-22. De inhaalslag kwam voor Utrecht net te laat waardoor Peelpush de volle buit binnen slaat met 25-22 en Utrecht met lege handen achter laat.Peelpush wint met 3-0 en plaatst zich hiermee al zeker in de kampioenspoule! Er staan nog 2 uitwedstrijden op het programma in de reguliere competitie. We beginnen zaterdag in Vroomshoop om 20.00u en sluiten de reguliere competitie af in Werkendam volgende week donderdag om 20.00u.