Toch nog winst eruit gesleept!
Om 20.00 uur stond de wedstrijd in Apeldoorn tegen Dynamo op de planning.
Het belooft een spannende wedstrijd te worden.

Set 1:
We begonnen matig aan de wedstrijd. Al snel kwamen we op een 4-10 achterstand. Waarna de eerste time-out volgde. Na 12-4 kwam Celine aan service en sloeg een paar mooie ballen. Het werd door de ‘doortikbal’ van Lieke zelfs 12-12. Peelpush kwam op gelijke hoogte. Vervolgens ging Dynamo er weer met de punten vandoor en uiteindelijk werd de eerste set verloren met 20-25.

Set 2:
In set twee begon Dynamo ook weer sterker dan Peelpush. Ze kwamen op een 4-8 voorsprong waarna Peelpush de eerste time-out in ging. Ook in deze set kwam een inhaalslag. Vanaf 12-12 ging het gelijk op. Door de ace van Paula winnen we de tweede set met 2 punten verschil (25-23).

Set 3:
Na een 0-4 achterstand en een time-out kwamen de eerste punten binnen. Het werd duidelijk dat het een wedstrijd werd waarin we hard moesten werken, want het lukte niet vanzelf. Ook in deze set kwamen we bij een stand van 12-12 op gelijke hoogte. Dynamo trok aan het langste eind en maakte minder persoonlijke fouten. De thuisploeg won de derde set met 18-25.

Set 4:
Nadat we weer matig uit de startblokken kwamen, was er weer meer enthousiasme. Na lang achter te hebben gestaan, werd erdoor hard werken een stand van 21-21 op het scorebord gezet. Na 3 setpoints konden we via een goede service van Juul dan toch de set binnenslepen met 27-25.

Set 5:
Daar waar we in het begin van een set moeite hadden om bij te blijven, lukte dat deze set wel. Bij een stand van 8-6 werd er gewisseld van kant. Peelpush trok aan het langste eind en wint de 5e set met 18-16 en hiermee deze belangrijke wedstrijd!
Kortom, niet onze beste wedstrijd, maar toch nog een 3-2 winst eruit gesleept.
Zondag 12 februari staat de wedstrijd thuis in onze eigen Korref tegen Voltena op het programma. Om 15:30 uur klinkt het eerste fluitsignaal. Ben jij erbij?

Ps. Er zijn nog leuke kalenders te koop!