Heren 1 wint met 2-3 in Rijswijk!

Voor de laatste uitwedstrijd reisden we afgelopen zaterdag af naar Den Haag, waar we een wedstrijd speelden alsof het een rollercoaster (van standen en emoties) was. Maar zeg nou zelf.. winst is winst!

Set 1 beginnen we met Bram, Rikus, Tijn, Bas, Rick, Jorne en Dennis als libero. Na het eerste punt te scoren en zo nek aan nek naar het einde van de set werken krijgen we Rijswijk niet onder druk met de aanval. Helaas komt er met een dubieuze beslissing van de arbitrage een eind aan de set, en verliezen we de eerste set met 29-27.

Set 2 beginnen we met dezelfde opstelling, maar volleyballen we een stuk beter. Na een voorsprong van 6 punten te hebben gepakt scoort Rijswijk eindelijk hun eerste punt. We bouwen onze voorsprong uit en lopen over Rijswijk heen met 25-13.

In set 3 werd het spelbeeld helaas compleet omgedraaid. Na de overwinning in set 2 leek het alsof Peelpush het even makkelijk af wilde maken, maar dat ging goed mis. We komen snel op achterstand en er valt niks meer in te halen. Er werden wat wissels gedaan, maar helaas zonder resultaat. We verliezen set 3 met 25-11.

Na een reset beginnen we aan set 4. We serveerden weer met hoge servedruk en gaven Rijswijk bijna geen kans om aan te vallen. Een mooie serve reeks van Bas hielp ook ontzettend. Uiteindelijk winnen we set 4 met 25-20, een mooie en een (niet al te) spannende set.

In set 5 kwam Brent voor Bas op de passer/loper positie. We lopen langzaam maar zeker uit en houden deze voorsprong goed vast. Na een spannende paar laatste punten winnen we set 5 met 15-11 en sluiten we onze laatste thuiswedstrijd af met winst!

Aankomende zaterdag spelen we de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen! Een mooi feitje: we spelen tegen Utrecht de ‘finale’ om de felbegeerde 2e plek! Winst is 2e, verlies is 3e.. komt dat zien om 19:00 in de Körref!