Heren 1 neemt rode lantaarn mee uit Bedum

Na een weekend zonder wedstrijd, die bruut werd verstoord door storm Ciara, reisden de mannen van Peelpush af naar het verre Bedum. Een tocht van een paar honderd kilometer die resulteerde in een volleybal-dagdeel van minimaal een uur of 12. Dat was op zich geen probleem, maar de terugweg zou wel een stuk makkelijker gegaan zijn als er punten mee de tas in kwamen.

Aangekomen in sporthal De Beemden werd er na de warming-up gestart aan de eerste set. Deze ging, zoals verwacht mocht worden, vanaf het begin af aan gelijk op. Dio verdedigde wel een stukje beter maar de aanval van de Meijelnaren mocht er zeker wezen. In de middenas werden er een aantal fraaie ballen langs het Bedumse blok geslagen en Brent was op de diagonaal goed op dreef. Helaas liep Dio boven de 20 een stukje uit wat resulteerde in een 25-22 verlies voor de Meijelnaren. 1-0.

Over set 2 en 3 kunnen we vervolgens kort zijn. Met een spelbeeld dat veel op elkaar leek werden beide sets verloren. De Peelpushers konden aanhaken aan het begin van de set, maar Dio profiteerde van de fouten aan Meijelse kant waardoor het uit kon lopen tot een setwinst met groot verschil. Een 3-0 verlies is niet iets waar rekening mee gehouden werd en dit was ook zeker niet waarvoor Heren 1 de lange reis naar Groningen af had gelegd. Helaas is dit wel de werkelijkheid en werd de rode lantaarn van de Topdivisie door Dio Bedum overgedragen aan de mannen van Peelpush.

Na de carnaval zal er in ieder geval met een frisse blik gekeken moeten worden naar de toekomst! Er zijn nog een hoop leerpunten en zolang we omhoog blijven kijken zullen we het menig tegenstander moeilijk kunnen maken in onze competitie. Wie weet waar we aan het eind van dit seizoen eindigen.. maar 1 ding is zeker; we zullen ons stinkende best doen om elke wedstrijd een zo goed mogelijk einde te geven!

We zien jullie naar de carnaval, alaaf!

‘Eén voor allen, allen voor één!’

Meest recente berichten

Nieuws Categorien