Heren 1 laat punten achter in Hengelo

Afgelopen zaterdag werd uitwedstrijd nummer 2 gespeeld. Ditmaal mochten we afreizen naar het altijd gezellige Hengelo! De mannen van Webton hebben de eerste twee wedstrijden verloren, maar op dit punt in de competitie wil dat natuurlijk nog vrij weinig zeggen. Wel was het bekend dat er een bak aan ervaring binnen de lijnen stond van onze Hengelose vrienden. Aan de jonkies de taak om punten weg te snoepen van deze ervaren rotten..

Na een flinke show aan het begin van de wedstrijd inclusief vuurwerk, spots en een heus luchtkussen, werd de eerste bal over het net gepoeierd. Direct werd het duidelijk dat Webton een lastig te kraken ploeg is. Degelijke verdediging, een erg goed blok en aanvallers aan de buitenkanten die vakkundig de punten binnen sloegen. Toch bleef het aan het begin van deze set gelijk op gaan, maar uiteindelijk wisten de mannen van Webton een aantal punten uit te lopen. Dit resulteerde helaas in een verlies met 25-20 in de eerste set. 1-0 voor Webton.

Ook set twee begon weer gelijk opgaand, maar dit keer wisten de Hengelose mannen al sneller uit te lopen. Het blok stond wederom als een huis, wat veel moeilijkheden op riep voor ons. Deze set liep al gauw op zijn einde, want met 25-15 werd het 2-0 voor Webton.

Hadden we dan toch nog een kans? Wie weet! Met een aantal wissels gingen we fris de derde set in. En hoewel Rick aan de lopende band over het midden bleef scoren, blokkeerden de middenaanvallers van Webton de ballen aan de buitenkant aanzienlijk beter. Een opleving van een aantal puntjes op het einde van de set mocht helaas niet baten, ook deze set ging naar de mannen van Hengelo.

Een eerste 3-0 verlies tegen een degelijke en net spelende ploeg. Niets om je voor te schamen natuurlijk, maar wel goed om na de winst tegen Dio weer met beide benen op de grond te staan. De mannen met ervaring lijken bij Webton de doorslag te geven, en daar kun je alleen maar van leren! Aan ons de taak om deze week die leerpunten toe te passen tijdens de trainingen en ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de wedstrijd van aankomende zondag!

Op onze allereerste SuperSunday treden wij aan tegen AVV/Keistad! Geen onbekend team voor ons, maar wel een team dat een goede start van het seizoen heeft! Zij lijken graag vijfsetters te spelen (en deze dan te winnen), maar natuurlijk gaan wij er alles aan doen om deze streak te doorbreken. Om 18:00 luidt het eerste fluitsignaal, dus wij hopen jullie allemaal daar te zien!

 

één voor allen, allen voor één!

Meest recente berichten

Nieuws Categorien