Dames 1 klaar voor de competitie!

We zijn weer terug! Na een voorbereiding van 8 weken zijn we helemaal klaargestoomd voor de competitie. We hebben keihard getraind en in totaal hebben we 11 wedstrijden gespeeld met wisselende uitslagen:

Oefentoernooi Turnhout:

Antwerp – Peelpush, 1-1

Peelpush – Kieldrecht, 0-2

Peelpush – Fast, 2-0

Michelbeke – Peelpush, 1-1

Oefen 3-kamp Meijel:

Peelpush – Michelbeke, 3-1

Peelpush – Ladies in Black Aachen, 1-2

Oefen 3-kamp Vroomshoop:

Peelpush – Ladies Volley Limburg, 2-1

Eurosped – Peelpush, 3-0

Oefen 4-kamp Meijel:

Peelpush – Alterno, 2-0

Peelpush – Eurosped, 1-1

Peelpush – Fast, 1-1

Daarnaast ziet het team er dit jaar ietwat anders uit dan vorig jaar. We hebben namelijk afscheid moeten nemen van 5 speelsters, maar gelukkig zijn er drie nieuwe talenten voor in de plaats gekomen! Graag stellen wij aan jullie voor:

Celine Keijsers – Ik ben Celine Keijsers (24 jaar), diagonaal speelster uit Venlo. De 2de venlose aanwinst voor Peelpush! Begonnen met volleybal bij civitas in Venlo, daarna via Peelpush, Ttm Papendal, Sliedrecht Sport en Gent(Belgie) bij Eurosped terecht gekomen. “Alvast” een aantal weetjes; 1) Na de zomer zal ik starten met mijn stage voor de studie fysiotherapie. 2) Ik kijk ook graag naar andere sporten. 3) Je kunt me wakker maken voor een (echte) goeie kop koffie! 4) Van de zomer ben ik op het terras te vinden. 5) Ben ik kind aan huis bij sportschool easyactive in Tegelen. 6) Een liefhebber van het strand in Noordwijk! Ik kijk er naar uit om weer in het blauw/geel te spelen!

Laura Bock – Ik ben Laura Bock, 28 jaar en woon samen met Rob(bie) in Roermond. Volgend jaar mag ik weer in het geel blauw spelen waar mijn eredivisie avontuur is begonnen! In de tussentijd heb ik mijn rugzakje gevuld bij de clubs; Datovoc Tongeren (BE), Kivola Riemst (BE), VC Weert en Jaraco As (BE). Zoals een echte 90’er (want ik ben best oud in dit talentvolle team) hou ik van dansjes in het zonnetje op verschillende festivals! Naast volleybal, festivals, reizen werk ik bij Boels verhuur als Health and Safety engineer. Een leuke job waarbij ik veel op pad ben. Ik heb onwijs veel zin om weer te mogen spelen in de kolkende Körref, met al die fantastische vrijwilligers en toeschouwers langs de lijnen! Maar nu eerst nog even hard trainen met een geweldige groep meiden en gepassioneerde staf!

Emma Jenneskens – Mijn naam is Emma Jenneskens en ik ben komend seizoen een van de nieuwkomers bij Peelpush Dames 1! Nou ja: nieuwkomer?! Nadat ik toen ik 6 was begon met volleyballen bij Set Up in Meerlo werd ik al vrij snel door mijn ‘volleybalmama’ Angelique meegenomen naar Meijel.. Ik ben er nooit meer weggegaan: van de Summa Volleybalschool naar meetrainen bij dames 3. Het jaar daarna mocht ik beginnen bij dames 2 en hier heb ik 3 hele leuke seizoenen gehad! Het laatste jaar speelde ik -na een vervelend blessure die langer duurde dan gedacht- niet het hele seizoen mee. Inmiddels ben ik weer helemaal fit en klaar om te knallen in dames 1. Ik studeer en woon doordeweeks in Maastricht: nu nog biomedische wetenschappen, straks geneeskunde. In het weekend woon ik in Meerlo, bij mijn ouders. Als ik niet aan het volleyen ben, ben ik verder altijd in om iets te doen met vrienden of voor een feestje. In Meijel kom ik als Meerlose volleyballend ‘thuis’. Ik heb ontzettend veel zin in komend seizoen!

Aanstaande zondag is het eindelijk tijd om te gaan knallen in de competitie én jullie kans om ons nieuwe team te zien shinen! Om 15.00u spelen we tijdens de Super Sunday tegen regerend landskampioen Sliedrecht Sport DS1 in onze vertrouwde Körref. Ben jij er ook bij?

Meest recente berichten

Dames 7 Kampioen!

Dames 7 is als nieuwkomer in de seniorencompetitie 3e klasse kampioen geworden.

Nieuws Categorien