Geen winst voor dames 1 tegen Dynamo

Vandaag stond de eerste wedstrijd van de B-poule op het programma. Een tegenstander waar we gewaagd aan zijn dus het beloofd een leuke en spannende wedstrijd te worden.

We beginnen de eerste set al met een achter stand. We weten goed terug te komen tot 20-16 door wat fouten van Dynamo en een mooie service serie van Wies komen we bij een time-out aan bij de kant van Dynamo. We komen aan bij de big points en we beginnen wat onrustiger te spelen waardoor we veel eigen fouten maken. Dynamo maakt hier gebruik van en pakt set 1.

We gaan in set 2 met goeie mood de set in, maar we kijken al weer snel tegen een achterstand aan. Veel service druk aan de kant van Dynamo waardoor er niet een goede side out kon dus veel eigen fouten. De dubbele wissel met een stand van 12-4 moest het redden. We wisten in de 2e set niet ons eigen spel te spelen dus we verliezen de tweede set met 25-17

We wisten dat we alles moesten geven in de derde set. We beginnen met een kleine voorsprong van 7-3. We weten de voorsprong vast te houden tot 19-19. Bij de stand van 19-20 voor dynamo word de dubbele wissel weer ingezet. De dubbele wissel bleek te werken want we kwamen terug tot 24-24. Maar helaas verliezen we de set met 26-24 dus een 3-0 verlies tegen Dynamo.

Zondag 25 februari spelen we om 15.30 in onze eigen hal tegen Somas/Activia. We kunnen jullie support goed gebruiken, dus hopelijk tot dan!