Dames 1- Sliedrecht (1-3)

Dinsdag stond onze laatste reguliere competitiewedstrijd op het programma tegen Sliedrecht Sport dames 1. Voor ons een spannende pot in de strijd om de 6e plaats.

In de eerste set keken we al vrij snel tegen een 9-16 achterstand aan. We wisten het helaas niet om te draaien en Sliedrecht won deze set met 25-12.
Zo moeizaam als het in de 1e set ging, zo soepel ging het in de 2e set. We begonnen met een heerlijke servicereeks en kwamen 4-0 voor. We wisten de voorsprong vast te houden en wonnen deze set overtuigend met 25-17.
De derde set liep gelijk op tot een stand van 8-7. Helaas liep Sliedrecht hierna weer uit tot een stand van 9-16 en wonnen ze uiteindelijk deze set met 15-25.
In de 4e set was het lang spannend. We begonnen met een voorsprong van 8-5 die we ook vast wisten te houden tot 21-18. Helaas wist Sliedrecht in de eindfase nog wat extra gas bij te geven en verloren we deze set met 25-23.
Een 3-1 verlies dus en helaas geen plek in de kampioenspoule. Nu even tijd om bij te komen van deze drukke week en over twee weken gaan we weer knallen in de B- poule!

Meest recente berichten

Dames 7 Kampioen!

Dames 7 is als nieuwkomer in de seniorencompetitie 3e klasse kampioen geworden.

Nieuws Categorien