Heren 1 was de draad kwijt in IJsselstein

Hier is ie dan! Het wedstrijdverslag van Peelpush heren 1 tegen Vives, de nummer 3 van de competitie. Voorheen werd vernomen dat de hoofdaanvaller van Vives weer op volle kracht mee kon draaien, dus maakten we ons op voor een lastige pot in de lage hal in IJsselstein.

Set 1 begonnen we best sterk. We konden goed meekomen en lieten met vlagen goed spel zien. Tot 15-15 kwamen we goed mee, totdat de bovengenoemde hoofdaanvaller aan serve kwam en een gat sloeg. Daarbij pakten we de kansen die we wél kregen niet, wat er voor zorgde dat we ons helaas niet meer konden herpakken en verloren de set met 25-17.

Set 2 begon met een flinke serveserie tegen. Het servicekanon van Vives serveerde de passlijn helemaal aan gort, waardoor we in deze set dan ook met 7-1 achter kwamen. We kwamen nog wel redelijk terug, maar het gat was al te groot om echt mee te doen. De uiteindelijke setstand was daarom ook 25-18.

In set 3 was het tijd voor verandering. Tomasz en Rikus, die in de eerste twee sets ook al gewisseld waren als dubbele wissel, begonnen de set en Jippert kwam erin voor Bas. Helaas waren deze veranderingen ook niet genoeg om het tij te keren. We kwamen goed mee tot 20-20, maar door weer een paar eigen fouten verloren we de set met 25-21.

Een wedstrijd zonder echte inspraak van ons dus. Dit willen we volgende week veranderen en hopen dat de vroege aanvangstijd vanwege carnaval Sliedrecht heren 2 een beetje van het padje brengt. Ik hoop jullie, in carnavalspak en al, komende zaterdag om 14:00 uur te zien om ons te zien stunten in de körref!

 

‘Eén voor allen, allen voor één!’

Bram “Amuricaa”

Meest recente berichten

Nieuws Categorien