Dames 1 stapje dichterbij kampioenspoule na winst op Voltena

Peelpush – Voltena (3-2)
Op zondag 12 februari stond de wedstrijd tegen Voltena op het programma. We moesten er alles aan doen om dichter bij de kampioenspoule te komen. Beide teams maakten nog kans op een deelname in de kampioenspoule. Er stond dus veel op het spel.

Set 1We begonnen aan de wedstrijd met een goedgevulde zaal. Op het begin ging het gelijk. We kwamen op een kleine voorsprong maar dat was van korte duur. We bleven vechten maar Voltena trok aan het langste eind. We verloren de 1e set met 23-25.

Set 2In de 2e set gingen we erin alsof het het begin van de wedstrijd was, 0-0 en gaan. We kwamen al snel op voorsprong door onze goede servicedruk. We gaven dit niet meer uit handen. We wisten de set mooi te pakken met 25-18.

Set 3In de 3e set was Voltena weer de baas. Ze kwamen al snel op voorsprong en we konden dit niet meer rechtzetten. We verloren de set met 13-25.

Set 4In de 4e set waren wij weer de sterkere ploeg. We hadden goede service druk en maakte weinig fouten waardoor we de 4e set wonnen met 25-16. Hierdoor zou een alles beslissende 5 setter het verschil moeten maken.

Set 5In de laatste en bepalende set moesten we nog één keer alles op alles zetten om twee punten in de Körref te kunnen houden. En dat is gelukt! We winnen de 5e set met 15-13. De laatste bepalende wedstrijd is dinsdag om 20.00 tegen Sliedrecht.

We kunnen jullie support weer hard gebruiken. Tot dan in de Körref!

Meest recente berichten

Nieuws Categorien