Dames 1 dichtbij setwinst tegen Eurosped

Afgelopen zaterdagmiddag 26 oktober mochten we om 15.30u onze reis starten naar het verre Vroomshoop. Daar aangekomen gingen we nog even een rondje wandelen, omkleden, bespreken en om 19.15u starten met de warming-up.

Om 20.00u klonk het eerste fluitsignaal. Echter leek het wel alsof wij het fluitsignaal hadden gemist, want binnen no time stonden we al een behoorlijk aantal punten achter. Voornamelijk vanwege de sterke serve series van de tegenpartij. Halverwege de set begon het gelukkig wel te draaien, maar helaas kwam Esther de Vries weer aan service die zo de eerste set binnen sloeg met 25-17.

De tweede set waren we wel gewend aan de services van de tegenpartij en konden wij ook echt gaan spelen. Zelf begonnen we ook lekker te serveren en mede daardoor konden we Eurosped  bijbenen. Een aantal mooie killblocks waren ook aanwezig deze set waardoor we het tot een setpoint hebben kunnen brengen, maar helaas maakte wij deze niet af en ging erna de setwinst met 27-25 naar Eurosped.

In de derde set was de setwinst voor ons vanaf het begin af aan in zicht, bijna de hele set hebben we Eurosped op achterstand kunnen houden. De winnaarsmentaliteit was deze set écht aanwezig. We hebben 2 set points gehad maar helaas konden we het zelf niet afmaken. Het werd 28-26 voor Eurosped, 3-0. Helaas was het weer nét niet dit keer en konden we zonder punten terug naar Meijel.

Aanstaande zaterdagavond om 20.00u hebben wij een thuis wedstrijd tegen Alterno en zijn we van plan om dit keer wél weer die setwinst te halen! Ben jij er ook bij om ons aan te moedigen?

Meest recente berichten

Nieuws Categorien