D2 wint op doordeweekse topper

Het was voor de meiden van Peelpush tijd voor een doordeweekse inhaalwedstrijd tegen VCN dames 2. Na een lange autorit kon de wedstrijd om 20:00 beginnen.

Set 1 begint voor de meiden uit Capelle goed. Ze scoren de punten makkelijk en de ballen vallen aan de kant van Peelpush makkelijk op de grond. VCN wint de eerste set met 25-10.

Op een stand van 5-8 slaat Renske een mooie bal binnen die ons verder op zet. Mirna zorgt door een mooie bal door het midden dat we verder uitlopen. Even later serveert Yannah ons naar setpoint, waarna we de tweede set met 23-25 winnen.

In de derde set pakt VCN weer de voorsprong en bouwt het snel uit. We weten door een balletje van Sanne aan te haken, maar helaas is dat niet genoeg. Set 3 gaat met 25-17.

Dankzij een blok van Renske pakken we in de vierde set een voorsprong van 9-13. Sanne weet vervolgens, door een hele mooie verdedigende actie, de stand naar 14-22 te trekken. Sil serveert een ace, en dankzij dat pakken we set 4 met 18-25.

Set 5 begint voor Peelpush heel goed. Pim serveert ons naar 8-3. We weten de laatste punten te maken, waardoor we met 10-15 winnen.

Publiek bedankt! Volgende week spelen we een enorm belangrijke wedstrijd. We kunnen alle support gebruiken, hopelijk tot dan. #VAMOS

Meest recente berichten

Dames 7 Kampioen!

Dames 7 is als nieuwkomer in de seniorencompetitie 3e klasse kampioen geworden.

Nieuws Categorien