D2 snoept puntje af van kampioen

Zaterdag stond voor de meiden van Peelpush de eerste van de 2 uitwedstrijden binnen een week in Capelle op het programma. Ze mochten het opnemen tegen de kampioenen van dit seizoen, VCN dames 3.

Set 1 begint moeizaam. VCN pakt al snel de voorsprong van 3-9. Ze weten, dankzij een sterke service, de voorsprong vast te houden. We scoren nog een paar puntjes, maar de eerste set gaat met klinkende cijfers naar de meiden uit Capelle.

In set 2 start Peelpush beter en komt het mee. Dankzij een mooie aanval van Renske houden we het gat maar 2 puntjes. Helaas is VCN sterker in de big points en pakt het ook set 2 met 25-21.

Peelpush is erop gebrand VCN niet met de volle buit er vandoor te laten gaan, en geeft alles wat het heeft. Het sfeertje langs de kant en in het veld zorgt ervoor dat we in set 3 op voorsprong komen. Een mooie bal van Pim zet ons op setpoint, die Sil vervolgens met een ace weet te benutten. We winnen set 3 met 17-25.

Set 4 is lang spannend. Een blok van Pim en Mirna zorgt ervoor dat we de stand gelijk trekken naar 18-18. VCN loopt een paar punten uit, maar we weten terug te komen. Na een lange rally scoort VCN helaas het winnende punt, ze winnen de set met 25-23.

Helaas maar één puntje weten te pakken van VCN maar donderdag een nieuwe kans. Dan spelen we om 20:00 tegen VCN 2. Dit beloofd een hele spannende pot te worden. Support is zeker welkom! #VAMOS

Meest recente berichten

Dames 7 Kampioen!

Dames 7 is als nieuwkomer in de seniorencompetitie 3e klasse kampioen geworden.

Nieuws Categorien