Pilot Volleybal Speeltuin

Pilot Volleybalspeeltuin

Welkom bij de Pilot Volleybalspeeltuin! Wist je dat de basis van de rol van sport in iemands leven al op heel jonge leeftijd wordt bepaald? Wanneer kinderen op jonge leeftijd mogen ervaren hoe leuk bewegen is, zal dat op latere leeftijd voor meer (en langer) sportplezier zorgen. De sportvereniging is nog altijd de plek waar kinderen veilig kunnen kennismaken met bewegen.

Zo ook bij Peelpush. Volleybal is een veelzijdige sport, maar de meeste technieken zijn nog (te) moeilijk voor peuters en kleuters. Het is voor deze leeftijd vooral belangrijk dat kinderen goed leren bewegen en ontdekken hoe leuk bewegen is. Een passend aanbod voor de allerjongsten is dan ook een breed motorisch aanbod. Zo’n brede basis zorgt ervoor dat het kind later makkelijker zal leren volleyballen. En dat draagt weer bij aan het spelplezier!

Wij vinden het belangrijk om een breed motorisch aanbod te bieden voor onze (toekomstige) sporters. Daarom bieden wij een programma voor 4-7 jarigen.

De pilot van de Volleybalspeeltuin zal bestaan uit 6 lessen waarin spellen met essentiële grondvormen van bewegen terugkomen. Verpakt in themalessen en spelvormen, om op deze manier optimaal de aansluiting te vinden bij de doelgroep. Kortom; een ideale vorm van met plezier leren bewegen!

Het volleybalsausje herken je door de omgeving en de materialen; de volleybalclub met de bijbehorende vaste gezichten maken dat het kind het gevoel heeft onderdeel te zijn van de volleybalvereniging en daar waar het aanbod het toelaat, wordt er gebruik gemaakt van volleyballen en het volleybalnet.

De datums van de volleybal speeltuin zijn op zaterdagen 18 mei – 25 mei – 1 juni – 8 juni – 15 juni – 22 juni. Het tijdstip hiervan is van 9:00 – 9:45.

Meld je kind dus snel aan zodat ze met plezier leren bewegen!

Meest recente berichten

Nieuws Categorien