D2 laat SSS D1 uit Barneveld een toontje lager tokken

Afgelopen zaterdag mochten de meiden van Peelpush de dames van tegenstander SSS uit Barneveld verwelkomen in de Körref. Om 18:00 klonk het eerste fluitsignaal.

Peelpush start de wedstrijd goed en het pakt, dankzij een mooie bal van Sanne, een voorsprong van 12-10. Met onze Yannah in het liberoshirt bouwen we de voorsprong langzaam uit naar 18-14. Dankzij een bal die uit wordt geslagen pakken we de eerste set met 25-19.

In set 2 trekken we de winnende lijn door. We hebben al snel een lekkere voorsprong te pakken, mede dankzij een mooie aanval van Fenne. Renske slaat de 19-13 binnen, waarna we langzaam kunnen aftellen. Ook set 2 gaat naar ons, dit keer winnen we hem met 25-20.

Set 3 gaat in het begin gelijk op, maar ook hier weten we een kleine voorsprong op te bouwen. Een netfout aan Barneveldse kant levert ons weer een puntje op, 12-9. We gaan de big point met een ruime voorsprong in, maar SSS weet zich knap terug te vechten tot een stand van 22-22. Uiteindelijk trekken wij aan het langste eind en winnen we de derde set met 25-22, met een lekker blok van Sanne als afsluiter.

In de vierde set gaat alles wat stroever en weet SSS lang mee te komen. Het pakt een voorsprong van 13-19. We weten zelf nog maar 2 punten te scoren en moeten de laatste set aan de meiden uit Barneveld laten.

Een 3-1 overwinning kan er worden opgeschreven. Volgende week gaan we richting Utrecht, waar VVU dames 2 om 14:00 onze tegenstander is. Hopelijk tot dan! #VAMOS