D2 kaapt belangrijke punten weg in Rijswijk

Afgelopen zaterdag stond er een lange autorit op de planning voor de meiden van Peelpush. Om 19:00 klonk het eerste fluitsignaal tegen Inter Rijswijk.

De eerste set begint gelijk op. Dankzij een bal die uit wordt geslagen door de meiden van Rijswijk staat het 5-5. Rijswijk loopt uit naar een voorsprong van 20-15 en weet dat vast te houden. Ze pakken de eerste set met 25-20.

In de tweede set is het Sanne die met een mooie bal de 11-8 binnen slaat. Rijswijk komt sterk terug tot een stand van 23-23. Dankzij Renske, Mirna en Pim slepen we de laatste 3 punten binnen. We winnen deze set nipt met 24-26.

In set 3 kijken we heel erg lang tegen een achterstand aan en worden de punten erg moeilijk gescoord en lange rally’s vallen net de verkeerde kant op. Dankzij een enorme veerkracht weten we de achterstand om te buigen in een 18-20 voorsprong. Het is vervolgens Mirna die met een lekker block de derde set binnenhaalt. We winnen deze met 23-25.

Het is Sil die ons in set 4 naar een lekkere voorsprong serveert van 13-9. We lopen steeds meer uit, wat leidt tot een voorsprong van 22-15. Peelpush is niet de enige met veerkracht, Rijswijk knokt zich terug tot een stand van 23-23. Uiteindelijk trekken we aan het langste eind en winnen we de set met 23-25.

Een hele belangrijke overwinning om zicht te houden op promotie, dat moest gevierd worden. Lekker samen met de tegenstander in Den Haag op stap om de winst te vieren. Komende zaterdag komen de meiden van SSS op bezoek. Hopelijk tot dan! #VAMOS