Dames 1 weet weer wat winnen is

Voor de tweede keer deze maand stond de uitwedstrijd tegen Voltena op de planning. Op de vorige wedstrijd zullen we maar niet terugkomen, 1 ding was duidelijk. We hadden nog een appeltje te schillen met Voltena na twee nederlagen.

Nadat Johan eerder dit seizoen zijn speelsters vergat op te halen was hij nu iets te enthousiast en maakte hij nog even een ommetje via Loes (die inmiddels al op de carpool in Neerkant stond). Iets later dan gepland vertrokken we maar alsnog kwamen we netjes volgens planning we aan in Werkendam.

Om half 8 klonk het eerste fluitsignaal. In de eerste set ging het tot 7-8 aardig gelijk op. Met een goede serviceserie van Paula weten we uit te lopen tot 8-12. Door goed spel met een paar mooie aanvallen en bloks weten we al snel uit te lopen naar 22-11. Door een uitgeslagen bal van Voltena pakken we de eerste set met 13-25.

In de tweede set weten we al snel uit te lopen naar een setstand van 6-10. Met meerdere mooie bloks in deze set blijven we verder uitlopen naar 16-8. De hele set weten we ons niveau vast te houden. Uiteindelijk winnen we de set met 12-25.

De derde set gaat tot 11-11 gelijk op. Hierna weten we met een service serie van Laura uit te lopen naar 13-21. En pakken we uiteindelijk net niet binnen het uur de set met 16-25.

Deze week staat er nog één training op het programma en aanstaande zondag mogen we alweer aantreden tegen Sliedrecht sport. We spelen opnieuw thuis in onze eigen Körref. Om 15:30 zal de wedstrijd beginnen.

Tot zondag!

 

Foto: Costi Szilard

Meest recente berichten

Dames 7 Kampioen!

Dames 7 is als nieuwkomer in de seniorencompetitie 3e klasse kampioen geworden.

Nieuws Categorien