Dames 1 verliest 5-setter van Somas/Activia

Vandaag kwamen de dames van Somas Activa naar Meijel voor de 2e wedstrijd van de na competitie. De eerste set pakte Somas een kleine voorsprong maar Peelpush nam al snel de overhand. De set ging gelijk op en Peelpush won deze met 25-22.

Vol goede moed en energie begonnen we aan de 2e set. Ook deze was spannend en ging het gelijk op. Aan beide kanten werden er mooie punten gescoord. Helaas door wat eigen fouten pakte Somas deze set met 26-24.

De 3e set begon wat slordig met wat eigen fouten van Peelpush. Hierdoor kwam Somas op een voorsprong terecht maar gelukkig wisten we ons te herpakken en kwamen terug in de set. Deze set is toch naar Somas gegaan met 25-22.

Het staat nu 2-1 voor Somas en Peelpush wilde het goede einde van de 3e set doorzetten naar de vierde. Ook al kwam Somas op een voorsprong terecht, Peelpush wist zich goed te herpakken en won deze set met 25-22.

De 5e set was begonnen en het ging gelijk op. Aan beide kanten werd hard gevochten voor ieder punt. Uiteindelijk won Somaa deze set met 15-9 en daarmee ook de wedstrijd met 3-2.
Komende woensdag 28-2-2024 spelen wij tegen Voltena in sporthal de Crosser in Werkendam om 19:30 uur.

Meest recente berichten

Dames 7 Kampioen!

Dames 7 is als nieuwkomer in de seniorencompetitie 3e klasse kampioen geworden.

Nieuws Categorien