YD Volleybalschool, inschrijven kan nog….

Nog een aantal weken en dan gaat ook het trainingsprogramma van de YD Volleybalschool weer van start.

Na het wegvallen van eerst de Regio-trainingen en daarna ook voor een groot gedeelte de RTC-trainingen, is de talentontwikkeling door de Nevobo toevertrouwd aan de clubs en regionale volleybalscholen

Gevolg hiervan is dat de logische route die een talent aflegt nu niet meer zo duidelijk is. Waar eerder verenigingen hun talenten opgaven voor de Regio- en RTC-trainingen moet men plotseling zelf op zoek naar alternatieven.

Volleybalscholen in de regio lijken al snel gekoppeld te zijn aan de verenigingen die op dezelfde locatie hun trainingen en wedstrijden organiseren. Dat ligt voor de hand maar toch is het beter om dat los van elkaar te zien. Deelnemers blijven bij hun eigen vereniging spelen en de trainingen zijn additioneel aan het trainingsprogramma van de club.

Zo ook bij de YD Volleybalschool. In Meijel worden trainingen gegeven op dinsdag, woensdag en zondag. De trainingsgroepen worden hier niet zozeer op leeftijd ingedeeld, meer wordt er gekeken naar het individuele niveau, zodat voor iedere deelnemer een passende omgeving gevonden wordt.

Het niveau gaat van CMV4 tot Topdivisie, er worden dus over de volle breedte trainingen aangeboden.

Op het moment van schrijven zijn er al ongeveer 90 aanmeldingen, daarmee zitten wij bijna aan onze limiet.

Ben je geïnteresseerd? Wacht dan niet te lang en aarzel niet. Inschrijven kan via onze website http://ydvolleybalschool.nl onder het kopje “inschrijven”.

Daar vind je ook meer informatie over onze werkwijze.

Wil je eerst even persoonlijk contact of zijn er vragen, bel of mail ons: http://ydvolleybalschool.nl/Contact.html

Meest recente berichten

Nieuws Categorien