Summa Volleybalschool breidt trainerscorps uit

Meld je aan voor seizoen 2019-2020…

Met een deelname van bijna 120 gemotiveerde speelsters en spelers in het seizoen 2018-2019 werd er wederom een flinke bijdrage geleverd aan de talentontwikkeling in het zuiden van Nederland. Het toevoegen van Wilfred Jacobs aan de staf van de Summa Volleybalschool is een volgende stap en kwalitatieve impuls om een optimale leeromgeving te blijven garanderen.
Drie dagen per week zal de sporthal in Meijel weer gevuld gaan worden met jeugdige volleybalsters en volleyballers die een volgende stap willen maken.
Op dinsdag zal de meest jonge groep (CMV 4/5 en C-jeugd) onder leiding staan van Angelique Willems, Wilfred Jacobs en Kirsten Kooman. De woensdaggroepen (A/B/C jeugd) zullen getraind gaan worden door Johan Leenders, Angelique Willems en Wilfred Jacobs. Verder zal op zondag het grootste gedeelte present zijn tijdens de trainingen. De topgroep jongens (niveau tot en met topdivisie) staat onder leiding van Johan Leenders. Angelique Willems en Rikus Leenders zullen zich wederom ontfermen over de aanstormende B/C talenten. In een tweede sessie op zondag zal Angelique een groep C jeugd onder haar hoede nemen terwijl Rikus en Johan zich dan ontfermen over de top A/B jeugd.
Bovenstaande indeling is slechts ter indicatie. De trainingsgroepen zullen niet ingedeeld worden op leeftijd maar naar niveau en mate van ontwikkelingsmogelijkheden. Na de eerste trainingen zal in overleg bepaald worden voor welke trainingsgroep de deelnemers in aanmerking komen. Uiteraard kan op meerdere dagen per week deel genomen worden, dit naar behoefte en passend binnen het trainingsschema van de eigen club.
Voor meer info kijk op: www.summavolleybalschool.nl
Of stuur een mail naar: info@summavolleybalschool.nl
Aanmelden kan online via de volgende link: http://www.summavolleybalschool.nl/Inschrijven.html

Meest recente berichten

Nieuws Categorien