Stage Irene Joosten

Beste ouders/trainers/leden van Peelpush,

Mijn naam is Irene Joosten, ben 21 jaar oud en woon in Meijel. In mijn vrije tijd doe ik graag volleyballen. Vanaf mijn 7e ben ik al lid bij Peelpush en momenteel speel ik bij dames 4 als spelverdeler.

Ik volg de opleiding Pedagogiek aan de Fontys in Sittard en momenteel ben ik bezig met mijn minor ‘Pedagoog in de sport’. Tijdens mijn minor zal ik stage komen lopen bij Peelpush. Mijn stage start in de week van 29 augustus 2022 en zal duren tot en met 3 februari 2023.

Tijdens mijn stage ben ik aanwezig op de woensdagavond, vrijdagavond en de zaterdagochtend/middag. Ik zal mij voornamelijk gaan richten op de kinderen van 2 t/m 13 jaar (Nijntje / volleybal speeltuin / CMV / C jeugd).

Voor mijn minor moet ik verschillende opdrachten gaan uitvoeren die bijdragen aan het verbeteren van een positief sportklimaat. Denk hierbij aan het begeleiden van spelers, ondersteunen van trainers en/of ouders en het verbeteren van het beleid. Mijn thema voor deze minor is ‘Faalangst en prestatiedruk’. Hier ga ik mij voornamelijk op focussen.

Ik heb er erg veel zin in en hoop veel te gaan leren. Mochten er nog vragen zijn, stel ze dan gerust. Contact opnemen kan via 0636346430 of ipc.joosten@hotmail.nl. Natuurlijk ben ik ook regelmatig in de sporthal te vinden.

Tot snel!

 

Meest recente berichten

Nieuws Categorien