Speakers en Crew-leden gezocht

Peelpush is op zoek naar nieuwe speakers voor de thuiswedstrijden van Dames 1 (eredivisie) en Heren 1 (topdivisie). Na vele jaren deze wedstrijden van commentaar en muziek te hebben voorzien, legde vorig jaar André Crompvoets de microfoon al neer en laat na zo’n 25 jaar ook Henny Driessen de geluidsinstallatie voor gezien.

Tijd voor nieuwe stemmen en nieuwe muziek! Als je iemand bent óf kent van binnen óf buiten Peelpush die gedreven en bedreven is in presenteren en het leuk vindt een spannende pot volleybal muzikaal te ondersteunen, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten via bedrijfsbureau@peelpush.nl.

Het liefst zouden we een groepje van 3 á 4 speakers formeren, zodat volgens schema elke wedstrijd bezet is, met altijd een backup achter de hand.

Zowel de ere- als ook de topdivisie werkt met een vast protocol, dat uiteraard vooraf goed doorgenomen wordt met de nieuwe kandidaten.

Daarnaast zijn ook nieuwe crew-leden van harte welkom! Zij richten vóór elke thuiswedstrijd van Dames en Heren 1 de zaal in (reclameborden, jurytafel, etc.) en ruimen na de wedstrijd weer op.

De huidige groep die dit al 13 jaar voor Dames 1 (veelal op zondagmiddag) heeft gedaan, raakt op leeftijd en kan prima jonge versterking gebruiken. Bij voldoende uitbreiding kunnen ook de wedstrijden van Heren 1 (zaterdagavond) voorzien worden. Peelpush-leden, supporters, kennissen van speelsters en spelers: iedereen is welkom!

Oók crew-geïnteresseerden kunnen zich melden via bedrijfsbureau@peelpush.nl.

Interesse? Twijfel dan niet en meld je aan! Met iedereen die dat doet, wordt contact opgenomen, zodat alles duidelijk wordt en Peelpush volgend seizoen goed voorbereid aan de start komt!

Meest recente berichten

Team update Dames 1

Team-update! Inmiddels hebben jullie kunnen lezen dat we afscheid nemen van een

Nieuws Categorien