Peelpush jeugd seizoensstart. (Team foto maken + start verkoop Grote Clubactie loten)

Hallo jeugdleden van Peelpush,

Het nieuwe seizoen (2022-2023) is in het afgelopen weekend (17/18 sept) gestart met voor velen de 1e competitiewedstrijden.
Dit jaar hebben we op zaterdag 24 sept van 9-13 uur de Kick-off gepland, een gezamenlijke activiteit van de gehele jeugd tezamen met de selectieteams

Deze dag willen we al onze jeugdleden tegelijk verwelkomen in sporthal de Korref.
Er worden foto’s gemaakt van onze nieuwe teams, coaches (voor op de website en/of app).
En na het succes van afgelopen jaar, gaan we ook selectieleden van Dames 1 en 2 + Heren 1 koppelen aan de jeugdteams om elkaar beter te leren kennen en aan te moedigen in het nieuwe seizoen.

We hopen en gaan er dan ook van uit dat ieder jeugdlid en coach deze dag aanwezig kan zijn in zijn of haar wedstrijdtenue. (vergeet deze dus niet mee te nemen!)
Voor het maken van deze teamfoto’s is een strak tijdschema opgesteld, waar hopelijk aan kan worden voldaan. Daar omheen zullen de teams tezamen met hun buddy (selectieleden) volleyballen op velden welke voor de teams klaar staan.

Daarna gaan we als teambuilding event samen Meijel Dorp in waar ieder team samen met coach en selectieleden langs de deuren gaan voor het verkopen van loten van de Grote Club Actie.
Omdat we het weer niet kunnen voorspellen en we bij voorkeur in clubshirts door het dorp lopen, adviseren we om kinderen een trainingspak mee te geven, mocht het te koud zijn.
Teams krijgen een tasje met loten + boekjes (voor familie en straat verkoop) mee en tevens de wijk (straatnamen) waar zij gaan verkopen. Het geld dat we ophalen, 3 euro per lot waarvan 2,40 euro geheel ten goede komt aan jeugdactiviteiten. Het boekje krijgen de kinderen mee naar huis om zo nog meer loten te kunnen verkopen aan familie, vrienden en bekende. Waarna we de boekjes voor 1 november weer inleveren bij de coach van jullie team, hij of zij kan vervolgens de boekjes inleveren op het volgende adres: Fam. Rooijakkers, Straatakker 16 Meijel.

Meijel wordt reeds via social media geïnformeerd dat Peelpush op 24 september loten komt verkopen.

Na zo’n 1,5 uur wandelen/verkopen komt ieder team weer terug in de hal, om samen evt. nog te volleyballen, het resultaat te berekenen en te genieten van iets lekkers als dank voor het harde werk.

Dagindeling:

09:00 Binnenkomst teams, omkleden in wedstrijd tenue

09:30 Allemaal verzamelen op de tribune onder in de grote nieuwe hal, welkomstwoord

09:45 Start activiteit(en):

  • Volleybal samen met de selectie speler(s)
  • Foto’s teams met coach en selectie speler(s)
  • Grote Clubactie rondgaan door de straten,

12:30 Terugkomst. Traktatie (Ranja en iets lekkers)

13:00 Einde

 

Tot snel in de sporthal en een sportief seizoen gewenst,

Jeugd Commissie Peelpush

Meest recente berichten

Nieuws Categorien