Mooie start seizoen Peelpush jeugd met onze Selectie

Mooie start seizoen Peelpush jeugd met onze Selectie, incl. Grote Clubactie verkoop 

Afgelopen zaterdag kwamen onze Peelpush jeugd en de selectie van Dames 1 & 2 en Heren 1 samen om een mooie start van het seizoen te beleven.
Na een welkomstwoord door onze jeugdvoorzitter werden de jeugdteams aan selectie leden gekoppeld om samen met elkaar te volleyballen.
Tevens werden er foto’s gemaakt voor de website, speciaal woord van dank aan onze fotograaf Jeroen Leijsten.
Daarna ging iedereen samen op pad om een mooie start te maken voor de verkoop van loten van de Grote Clubactie.
De eerste verkoop dag heeft reeds zo’n 1400 euro opgebracht, waarmee we reeds leuke jeugdactiviteiten kunnen organiseren. We zijn heel benieuwd op welk eindbedrag we dit jaar gaan uitkomen. Ieder jeugdlid kreeg nog een verkoop boekje mee naar huis om zodoende t/m 1 november zoveel mogelijk loten te verkopen bij familie, vrienden en kennissen. Ook zullen we de komende weken bij wedstrijden van de Senioren nog meer loten proberen te verkopen.

Jeugd & Selectie Peelpush komen samen.
Het was super leuk om te zien hoe jeugd met selectie samen kwamen. Dit toont nogmaals aan wat voor mooie Peelpush vereniging we hebben.
Doel is natuurlijk om elkaar zo veel mogelijk aan te moedigen bij competitiewedstrijden en toernooien. We stimuleren dus ook dat de Jeugd regelmatig naar de wedstrijden van Dames 1 & 2 en Heren 1 gaan kijken en andersom. Tevens hopen we dat er via whatsapp er regelmatig succeswensen en wedstrijdfoto’s met elkaar gedeeld worden om elkaar aan te moedigen in ons Volleybal seizoen.

Samen sterk!

Dank je aan alle (jeugd)leden, coaches, ouders en vrijwilligers van Peelpush

Meest recente berichten

Nieuws Categorien