Peelpush wint met 3-0 van Voltena

Dames 1 heeft op zondag 19 maart overtuigend gewonnen van Voltena. De setuitslagen zeggen genoeg. 25-14, 25-8 en 25-16.

De dames gaan in de eerste set vliegend van start. Verliezen geen enkel moment de voorsprong. Bal naar bal wordt gescoord en Peelpush is alert aan het net. Mooie killblocks worden gemaakt en er vallen heel wat tikballen op de grond bij Voltena.

De tweede set start Peelpush ook scherp en dit blijven de dames de gehele set. Peelpush staat al gauw voor met 5-0 en lopen uit naar 9-1. Door de goede servedruk aan de kant van Meijel wordt ervoor gezorgd dat de ballen niet of gemakkelijk terugkomen. Peelpush benutte in de tweede set alle kansen en scoorden de ballen zo snel mogelijk op de vloer bij Voltena.

Set 3 start iets meer gelijk op maar al snel wordt het duidelijk dat Peelpush aan de winnende hand is. De set werd netjes uitgespeeld en afgesloten met een mooie score: 3-0! Ook mocht Imke Blokland na lange blessureleed weer een paar punten binnen de lijnen staan.

Een mooie teamprestatie. Op naar volgend weekend weekend waar Peelpush het weer mag opnemen tegen Dynamo in Apeldoorn.

Bekijk de foto’s van de wedstrijd gemaakt door Wim Simons hier: peelpush.nl/fotoalbum/d1-voltena-19-03-2023/