Heren 1 houdt alle punten in eigen huis!

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Donki Sjot voor de vierde keer op de planning. Afgelopen drie keren hebben we de mannen uit Den Dungen met 3-0 verslagen, het was de vraag of dit deze keer ook zou lukken, omdat zij de laatste paar wedstrijden aardig presteerden. Onze Christel had naast soep ook nog eens lekkere ragout gemaakt en nadat we onze buikjes lekker rond hadden gegeten konden we beginnen met de warming-up. Om 19:00 was het eerste fluitsignaal te horen.

De starting-six van deze wedstrijd waren Rikus, Jorne, Tijn, Rick, Jip en Bram Griever. Op de libero positie begon Guus. Menigeen moest de ragout nog even laten zakken voordat ze met de volle 100% aan de wedstrijd konden starten. Het begin was zo nu en dan wat slordig en we waren sterk aan elkaar gewaagd, dit besloot een spannende wedstrijd te worden. Na wat mooie acties hebben we deze set met 25-18 gewonnen.

In de tweede set is er niks aan de opstelling verandert, maar ook hier leek het wel of we niet helemaal wakker waren. Er werden vooral in het begin wat slordige fouten gemaakt en na een goede time-out van coach Johan is het ons gelukt om het tij te keren en de set degelijk af te spelen. Op het einde maakte we het nog even spannend, maar ook deze set wonnen we. Met een setstand van 25-23.

In de derde set is er wat gewisseld in de opstelling. Bram kwam er voor Rikus in, Bas voor Tijn en Ruud voor Guus. Deze set begonnen we slordig en op ons hoogte punt stonden we met 16-8 achter, maar nadat de scheidsrechter een terechte ‘handbal-bal’ van de tegenstander heeft afgefloten hebben we het roer omgegooid om dan toch maar zelf punten te gaan maken. Na heel wat mooie rally’s kwamen we steeds dichterbij en het werd ook steeds spannender. Maar door hard te werken hebben we ook deze set gewonnen. Met een spannende setstand van 28-26.

We hebben onze reeks door kunnen zetten; weer een 3-0 winst van Donki Sjot. Volgende week zullen wij om 19:30 spelen tegen de mannen van Rijswijk. BIJZIJN = MEEMAKEN

‘Eén voor allen, allen voor één!’

The Goose

 

Meest recente berichten

Team update Dames 1

Team-update! Inmiddels hebben jullie kunnen lezen dat we afscheid nemen van een

Nieuws Categorien