Peelpush Heren 1 promoveert naar de nationale Topdivisie!

Na drie seizoenen in de eerste divisie te hebben gespeeld, gaat het eerste herenteam van VC Peelpush volgend seizoen weer terug naar de Topdivisie.

Het team eindigde dit seizoen op de derde plaats in de eerste divisie. Doordat andere clubs niet wensen te promoveren of geen recht hebben op promotie, kreeg Peelpush de kans te promovoren en deze kans hebben ze met beide handen aangepakt.

Met de topdivisie in het vooruitzicht zijn inmiddels enkele spelers toegevoegd aan de selectie. De tweeling Tijn en Bram van de Grift (buitenaanvaller en spelverdeler), Koen Scholten (buitenaanvaller), Rick Oomen (middenaanvaller) en Ruud Arts (libero) zullen samen met een groot gedeelte van de huidige spelers de nieuwe uitdaging in de Topdivisie aangaan. Vooralsnog is de selectie voor het komend seizoen hiermee rond.

Als vanouds zal de selectie getraind en gecoacht worden door Johan Leenders, geassisteerd door coach Sjoerd Simons. Verder zal manager Christof Brabander zich blijven inzetten voor de organisatorische ondersteuning van het team.

Met veel vertrouwen kijkt Peelpush hiermee uit naar volgend seizoen.

Meest recente berichten

Dames 7 Kampioen!

Dames 7 is als nieuwkomer in de seniorencompetitie 3e klasse kampioen geworden.

Nieuws Categorien