Dames 1 verliest laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie

Afgelopen zondag stond de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie op het programma. Om 15:30 begon de wedstrijd in Meijel tegen Apollo 8 dames 1. In de eerste set nam al snel Apollo de leiding. Al snel keken we tegen een achterstand van 8-16 aan, maar de set was nog niet verloren. Door een betere verdediging en wat mooie ballen van onder andere Laura, Pim en Juul lukte het om terug te komen tot 22-22. Door onder andere een goed blok van Apollo en een opstellingsfout aan onze kant trok Apollo in set 1 aan het langste eind.

De 2e set begon weer met een opstellingsfout maar nu aan de kant van de tegenstander. Door een goed blok van Pim en Loes stond het 7-4. De set ging erg gelijk op en door een ace van Loes kwam de stand op 11-10 te staan. Met 24-22 stonden wij als eerste op setpoint, maar deze voorsprong ging al snel weer weg door 2 bloks van Apollo. Na een lange rally ging ook de 2 set met 25-27 naar Apollo.

De 3e set was een stuk minder spannend. Op een stand van 14-20 kwam Apollo aan bij de big points. We zijn nog teruggekomen tot 19-21 maar dit was helaas niet genoeg. Met een stand van 21-25 ging de winst naar Apollo. Donderdag staat de laatste uit wedstrijd op het programma tegen Voltena om 19:30. Daarna gaan we beginnen aan de nacompetitie waarin we spelen in de B-poule.