Dames 1 verliest 3-1 van Assen in eigen huis

Na de nederlaag in sint anthonis waren we weer gebrand om de punten in eigen huis te laten. We hadden wat goed te maken tegen de dames uit Assen.

De eerste set begonnen we sterk tegen elkaar op. Er werden ballen van de grond gehaald en aanvallend zaten we er prima in. De stand ging gelijk op en bet beloofde een spannende wedstrijd te worden. Rally’s van bijna n minuut waren deze wedstrijd normaal. De technologie liet ons even zitten voor 10 minuten en hierna waren we even de klos kwijt. We liepen achter de feiten aan en liepen al weer vrij snel tegen een achterstand aan. We konden dit helaas niet meer inhalen. De set ging naar Assen.

De tweede set slaan we liever even over. We hadden geen grip op de serve van Assen en aanvallend kwamen we er niet doorheen. Het ijzersterke blok van Assen stond als een blok. We waren even ons zelfvertrouwen kwijt waardoor we in een dipje kwamen. We verloren deze set dan ook met ruime cijfers….

In de derde set kregen we weer wat meer vertrouwen in ons zelf. We maakte de ballen deze keer wel af en speelden niet meer als eilandjes. Na een spannende eindfase met een paar mooie tik ballen van Juul (de coach van de tegenstander was het er overigens niet mee eens) trokken wij aan het langste eind en wonnen de set met 25-23.

In de laatste set liepen we aan het begin van de set weer gelijk op. Helaas hadden we wederom moeite met de serve van Assen en maakte we de ballen niet af. We kwamen op alle fronten net wat te kort. We verloren deze set dan ook weer ruim met 25-13.

Al met al hebben we ook goede dingen laten zien die we meenemen naar deze week. We hopen dan op beter resultaat. Tot dan!