D2 ontsnapt aan nederlaag tegen VVU D2

Afgelopen zaterdag stond er voor de meiden van Peelpush een uitwedstrijd tegen VV Utrecht dames 2 op het programma.

Set 1 wordt door de thuisploeg beter gestart en ze pakken de voorsprong. De dubbele wissel pakt goed uit en mede dankzij een geplaatst balletje van Fenne weten we aan te haken. Helaas trekt Utrecht aan het langste eind en wint het de eerste set met 25-21.

Ook in set 2 pakt Utrecht de voorsprong. Het staat al snel op een voorsprong van 6 punten, maar dankzij een paar lekkere knallers (en wat cadeautjes) weten we de achterstand om te draaien in een voorsprong van 14-12. Mede dankzij een mooie bal van Mirna door het midden blijven we gelijk op gaan en weten we tot 24-24 te komen. Aan een lange rally met kansen voor beide teams wordt door Renske een eind gemaakt. Ze knalt er een bal in waardoor we de tweede set met 24-26 winnen.

Utrecht pakt ook in set 3 een voorsprong. Wederom weten we terug te komen en zo de stand op 13-13 te zetten. Utrecht scoort een paar punten op rij en pakt een voorsprong van 16-22. Een ace van Mirna en een slim balletje van Sanne zorgen er voor dat we in het spoor blijven, maar helaas is dat niet genoeg. Set 3 gaat met 25-21 naar VVU.

In set 4 zijn de rollen omgedraaid en weten we al snel een lekkere voorsprong te pakken. Een blok van Fenne en Lette zorgt ervoor dat we een gat van 10 punten slaan en langzaam mogen gaan aftellen. Utrecht scoort nog 2 puntjes, maar de vierde set gaat met overtuigende cijfers, 13-25, naar Peelpush.

In de allesbeslissende vijfde set gaan we met een voorsprong van 8-5 de kantwissel in. We behouden voorsprong. Doordat Utrecht ons wat cadeautjes geeft en we zelf ook fraaie punten weten te scoren, winnen we de vijfde set met 10-15.

Volgende week staat er om 18:00 een thuiswedstrijd tegen Halley D1 op het programma. Hopelijk zien we jullie daar! #VAMOS