Peelpush Heren 2 in 2 jaar naar de 2e Divisie en zoekt spelverdeler!

Peelpush Heren 2 in 2 jaar naar de 2e Divisie en zoekt spelverdeler!

18 maart 2024

Het tweede heren team van Peelpush uit Meijel zal naar alle waarschijnlijkheid ook na hun eerste jaar in de derde divisie B wederom promoveren. Met nog vier wedstrijden te gaan heeft het team een stevige tweede positie in handen. Vanwege de nieuwe Superdivisie die in aantocht is maakt het erg aannemelijk dat Heren 2 bij de eerste drie promoverende teams zal eindigen. Dit zou betekenen dat het team in twee jaar tijd twee keer promoveert!

Met een sterke basis van ervaren spelers én talent weet het tweede team ook dit seizoen een mooie teamprestatie neer te zetten. Waar bij aanvang van het seizoen nog ingezet werd op lijfbehoud én het aantikken van de middenmoot werd deze doelstelling na de eerste helft al snel bijgesteld.

De sterke basis van Heren 2 blijft na genoeg ongewijzigd op een enkele positie na, echter wel een prominente en belangrijke positie, namelijk de spelverdeler. Stan Zuidervaart heeftaangegeven na dit succesvolle seizoen te gaan stoppen om mogelijk in het buitenland zijn studie te vervolgen. Dit betekent dat het team op zoek moet naar een nieuwe enthousiaste spelverdeler. Ook op de middenpositie zouden we wel wat versterking kunnen gebruiken.

Ben jij nog zonder team voor het volgende seizoen of juist op zoek naar een nieuwe uitdaging met gegarandeerde speelkansen in de tweede divisie? Peelpush Heren 2 is jouw team voor komend seizoen! Wil je eens kennismaken met het team en kijken of jouw perfecte setjes gevonden kunnen worden of jij dat ene balletje wel met gemak op de tribune krijgt? Kom dan eens langs op een training en wie weet tot snel in De Körref in Meijel.

Interesse? Neem contact op met ivo.naus@gmail.com

Meest recente berichten

Dames 7 Kampioen!

Dames 7 is als nieuwkomer in de seniorencompetitie 3e klasse kampioen geworden.

Nieuws Categorien