Opvolger voor teammanager Teun Heldens

Teun Heldens neemt na dit seizoen afscheid als teammanager van Peelpush Dames 1, opvolger René Strijbosch in de startblokken.

Na vier seizoenen teammanager van Dames 1 geeft Teun Heldens het stokje door aan René Strijbosch.
Teun heeft in vier jaar volleyballend Nederland leren kennen en veel bijzondere momenten meegemaakt van degradatie tot het kampioenschap in de topdivisie. Vanwege wijzigingen in zijn werksituatie heeft hij aangegeven aan het einde van het seizoen te willen stoppen als manager. Teun stond altijd klaar voor zijn speelsters en voor de vrijwilligers rondom het team. Als Peelpush zijn we hem bijzonder erkentelijk voor zijn grote inzet de afgelopen jaren. Gelukkig blijft hij betrokken als sponsor en uiteraard als betrokken lid van onze vereniging.

Na een pauze van vier jaar stapt René Strijbosch weer bij Peelpush aan boord. René heeft een schat aan ervaring op volleybalgebied en een uitgebreid netwerk in die sector van sport. De laatste jaren was hij actief als lid van het expert panel eredivisie licenties van de Nevobo. Peelpush is bijzonder blij met zijn (terug)komst en we heten hem dan ook wederom van harte welkom bij de club.

Foto: links Teun Heldens, rechts René Strijbosch (gemaakt door Wim Simons)

Meest recente berichten

Nieuws Categorien