Nieuwjaarstoespraak van de voorzitter

Lees hieronder de nieuwjaarstoespraak van onze voorzitter Wil van Oosteren of download ‘m hier: 20230106 Nieuwjaarstoespraak Peelpush

2023-01-06 Nieuwjaarstoespraak

Goedenavond Peelpushers,

Allereerst voor eenieder de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Dat we allemaal in goede gezondheid en geluk sportieve successen mogen beleven om daarna hier vieren.

Afgelopen jaar hebben een aantal vrijwilligers gewerkt aan een nieuwe Peelpush presentatie met als doel nieuwe sponsoren te werven. Daar is uitgekomen een verhaal dat gebouwd is rondom het thema “Familie”. Dat is ook wat je hoort van heel veel leden, ouders en sporters en buitenstaanders die met Peelpush in aanraking komen. De Familie Peelpush.

Overigens heeft het nog geen nieuwe sponsoren opgeleverd, maar de inzet daarvoor gaat onverminderd voort. En mocht iemand van jullie interesse hebben in het verhaal om er ook mee aan de slag te gaan, meer dan welkom.

Het thema “Familie” is ook de waarde waarin vrijwilligers zich herkennen en daarmee een essentiële bijdrage leveren aan het inhoud geven daaraan. Graag wil ik dan ook alle vrijwilligers daarvoor bedanken. Vandaag in het bijzonder diegenen die ons sportcafé weer in de juiste stemming hebben gebracht en diegenen die vandaag weer druk bezig geweest zijn, en nog zijn, om ons deze avond voor te schotelen. Een applausje waard.

Vrijwilligers: het cement van de samenleving en de samenbindende factor van de familie Peelpush. Zonder hen, geen familie! En die familie kan niet groot genoeg zijn. Ken je mensen die zich hierin zouden kunnen herkennen, nodig die uit om eens naar een wedstrijd van onze vaandelteams Heren 1 en Dames 1 te komen kijken en na de wedstrijd de familiebeleving te ervaren bij het vieren van een overwinning. Afhankelijk van hun interesses is er altijd een plek aan een van onze familietafels. Laat het ons weten.

Laten we daarnaast ook blijven genieten van de ambitieuze inzet van onze volleyballeden, van heel jong, tot oud en daarmee waarde toevoegen aan ons leven samen.

Voor vanavond: geniet van het spel, elkaars aanwezigheid en zoals het bij onze familie past: Peelpush méér dan volleybal! Proost!

Wil van Oosteren, voorzitter.

Meest recente berichten

Nieuws Categorien